Menu
Mindfulness på Jobbet – B...

Mindfulness på jobbet - eller hur du skalar och äter en tangerine  - bok av Anita Carlsson

Mindfulness på jobbet – eller hur du skalar och äter en tangerine

Bokens primära syfte är att introducera mindfuness på våra arbetsplatser. Skälet till detta är att mindfulness kan ge alla bättre förutsättningar att klara av förändringar, konflikter och inte minst stress. Vi lär oss också att tänka till innan vi agerar vilket är värdefullt i de flesta situationer.

Mindfulness är dessutom hälsobefrämjande. Man tränar också upp sin förmåga att hantera negativa känslor och att bli mer fokuserad på sina uppgifter.

Konceptet är enkelt, främst för att man inte behöver förflytta sig för att träna och att metoden är billig att använda.
De flesta som kommer i kontakt med mindfulness tycker om att träna mindfulness. Det är en kravlös vardagsträning som ger omedelbara effekter.

Mindfulness är ett effektivt sätt att höja livskvalitén och motverka stress.

Boken är en handbok, som kan användas för självstudier likaväl som kurslitteratur eller för grupper.

För recensioner, klicka här…

För bilder från releasepartyt, klicka här…

Köp boken ”Mindfulness på jobbet”

175 kr inkl moms (ordinarie pris 217.00 kr) + frakt

Till webbshopen, klicka här…

Utdrag ur boken

SINNESRO

Det som du mest av allt behöver i livet är att ha ro i sinnet, då kan du ta till vara livets glädjeämnen och blir bättre rustad när det svåra kommer. Mindfulness hjälper dig att uppnå sinnesro. Även om du är rik materiellt sett och på ytan verkar ha allt, så är det sällan det gör dig lyckligare. Saknar du sinnesro är det inte så mycket bevänt med det materiella.

Med mindfulness kommer du att utveckla din självinsikt och det leder till att du även kommer att ökar din självkänsla och självtillit. Detta medför att du upplever harmoni med dig själv och andra.

När du börjar med mindfulness kommer du även att uppnå många fysiska fördelar. Man har funnit många belägg för att övningarna ger bättre sömn, lägre blodtryck, höjd smärttröskel och högre tolerans mot stress.

För att förhandstitta i boken, klicka här…

upp